Skap tidenes sommerfest på Ambassaden Event

Nå er sesongen for sommerfester her, og er du rask kan du sikre deg et av byens råeste eventlokaler til årets store begivenhet.

Book sommerfesten i dag!

Og hva er vel bedre enn å starte festen på taket av Ambassaden? Med de frodige trekronene i slottsparken som bakteppe og utsikt over fjorden, er takterrassen på Eero det perfekte stedet for velkomstdrink og aperitiffer.

På et sted som dette vil forventningene for kvelden naturligvis øke, og vi er sikre på at forventningene kan overgås i vårt toppmoderne eventlokale. Vi har sett mye kult på Ambassaden Event siden åpningen i november, og vet at sommeren kommer til å bli vel så innholdsrik.


Hva med å invitere til en italiensk aften der lokalet er forvandlet til en magisk piazza med bordservering rundt en vakker fontene? Eller hvorfor ikke ta sommer-temaet helt ut og gå for beach club med palmer, solstoler, hvit sand og basseng? Ambassaden Event har et toppmoderne teknisk anlegg som gjør det mulig å skape de fleste stemninger.

De fleste som legger et arrangement hit får tekniske muligheter de aldri har hatt før.
Thomas Kielland, teknisk ansvarlig på Ambassaden Event

Noe av det kuleste med Ambassaden Event, er hvor fleksibelt lokalet er. Vi elsker å bli utfordret på hva man kan få til i lokalene våre, og gjør alt vi kan for at ethvert arrangement hos oss skal bli en uforglemmelig opplevelse av mat, drikke, underholdning og topp stemning.

Ta kontakt i dag for å starte planleggingen av tidenes sommerfest!

Eksterne lenker