Christine Ilstad

Over to tiår etter at Bodøværingen Christine Ilstad bosatte seg i hovedstaden for å følge drømmen om å skape gode opplevelser for folk, er det med vedvarende engasjement hun nå tar fatt på stillingen som salgssjef for Ambassaden Event og konferanse.

Ønsker du en visning?

Etter endt utdanning med bachelor i reiseliv og ledelse samt mastergrad i markedsføring, har Christine hatt en kontinuerlig tilstedeværelse innen reiseliv, hotell- og eventbransjen. Her har hun jobbet med alt fra booking av flybilletter til salg av møter og events, senest som Sales Manager i Strawberry.

Som Osloborger ønsket Christine seg imidlertid nærmere tilknytning til det hun jobbet med. Nå blir Ambassaden et spennende nytt kapittel, der hun gleder seg til å invitere folk inn i den ikoniske bygningen som opprinnelig skulle bidra til å bygge bro mellom kulturer, men lenge fremsto som lukket og utilnærmelig.

Jeg tror det er mange som vil bli overrasket når de kommer inn her og får oppleve det mangfoldige tilbudet Ambassaden rommer i dag. Spesielt med tanke på de spennende mulighetene vi har for konferanser og events. Ambassaden har virkelig blitt født på ny!

– Målet vårt er å sammen skape opplevelser som overgår gjestens forventninger.

Gleden Christine føler over å kunne formidle opplevelser til andre, reflekteres også i hennes personlige liv. Med en forkjærlighet for reising og oppdagelse, er hun alltid på utkikk etter nye eventyr. – Når man jobber med å selge opplevelser til folk, får man jo fort lyst til å oppleve litt selv også, ler hun.

Denne sommeren blir det togloffing langs den spanske solkysten som bryllupsreise, etter at hun og partneren har blitt rette ektefolk i hjembyen Bodø. Men etter å ha oppdaget alle perlene som skjuler seg inne på Ambassaden, kunne hun gjerne ha tenkt seg å ha bryllupet på sin nye arbeidsplass.  – Vielse i det vakre Atriet, kombinert med mottakelse på den fantastiske takterrassen, etterfulgt av middag og fest i den stilfulle eventsalen, ville vært en perfekt løsning, sier hun.

– De fleste har kanskje ikke så lyst til å gifte seg på jobben, men for min del hadde det vært helt fantastisk!

Ambassaden har ikke bare fått en erfaren salgssjef, men en lidenskapelig ambassadør som ønsker å åpne dørene for alle og skape minneverdige opplevelser for gjestene. Og som Christine sier det: Alle trenger en nordlending inhouse!

Ta gjerne kontakt med Christine på 410 08 177 for en hyggelig event-prat!

Kontakt Christine!

Eksterne lenker