Gi bort en opplevelse som gir mersmak

En opplevelse er den beste gaven du kan gi, og hva er vel bedre enn å gi tid sammen til noen du er glad i?

Kjøp gavekort

Gi gaven av tid som nytes sammen med de du er glad i – over et godt måltid i ikoniske omgivelser. Kjøp et gavekort på Ambassaden og kos dere med en uforglemmelig opplevelse på en av våre tre restauranter, Frances, Vinland og Eero.

Frances

En uformell og ambisiøs vinbar med mange sitteplasser og bardisk. Kjøkkensjef Tzahi Anidjar lager kreative småretter med smaker fra Middelhavet og Midtøsten – i tillegg til klassisk barsnacks som østers og friterte andevinger. Alle rettene er laget for å kunne deles, eller nytes alene. Ved bordbestilling serveres vår satte smaksmeny.

→ Besøk nettside

Vinland

Et elegant og uformelt brasserie med moderne, klassiske og rause retter fra vår spesialbygde broiler. Menyen er à la carte, og passer perfekt i kombinasjon med vin fra den sympatiske vinkjelleren med over 2000 ulike viner. Her finnes store smaksopplevelser i alle prisklasser, inkludert et stort utvalg klassiske toppviner for vinkjenneren.

→ Besøk nettside

Vinland er ikke et fransk brasseri, ikke et amerikansk brasseri, men et gastronomisk trekantmøte der også Norge inngår.
D2, Desember

Eero

Cocktailbar og restaurant med 24 sitteplasser i 5. etasje på Ambassaden, med utsikt over slottsparken og Oslofjorden. Her får du småretter i baren eller en staselig 7-retters meny fra den vedfyrte ovnen i restauranten.

→ Besøk nettside

«Jeg fantaserer fortsatt om første rett på Eero»
Terningkast 5/6
Vink, Desember

Alle serveringsstedene er åpne for reservasjoner og drop-in.

Kjøp gavekort

Eksterne lenker

Nettside, Frances
Nettside, Vinland
Nettside, Eero