Den første sommeren på Ambassaden

En koselig kveld for to, livlig middag med venner eller sommerfest med jobben – uansett anledning har vi rigget Ambassaden for å skape fantastiske opplevelser og gode minner.

Kjøp gavekort til våre restauranter!

Ambassaden er klar for sin første sommer, og vi kan friste med nydelige sesongbaserte menyer på både Vinland og Eero, leskende drikkevarer på uteserveringene og topp sommerstemning på byens feteste takterrasse.

En ny fjær i hatten for Oslo

Bli med opp på taket av Ambassaden for en opplevelse ulik noe annet i Oslo. Etter en kjapp heistur fem etasjer opp, glir dørene til side. Her åpenbarer restauranten og cocktailbaren Eero seg.

For sommersesongen har kjøkkensjef Charles Taylor komponert en meny bestående av de beste delikatessene fra hav og sjø fra hav og sjø, som suppleres av utsøkte drikkevarer fra baren og husets imponerende vinkjeller.

Fra et høydepunkt til et annet: endelig er sesongen kommet for å utnytte Eero fullt ut - også utendørs! Restauranten smykker seg nemlig med en fantastisk uteservering i form av takterrassen som strekker seg sammenhengende rundt hele toppetasjen. Er det sol, nyter du den til det fulle her oppe, med de frodige trekronene i Slottsparken eller utsikten over Oslofjorden som bakteppe.

Floor Manager Viktorija og Barsjef Pål har brukt våren godt og gleder seg til å ønske deg velkommen til Eero i sommer.

Svev over byen med bobler og kaviar

Med sjømat som tema for sommerens matservering på Eero, er skalldyrfatet menyens hovedverk. Her får du et generøst utvalg av havets beste delikatesser; krabbe, blåskjell, reker, kamskjell, kreps, østers og kaviar av ypperste kvalitet.

Utover dette byr menyen på deilige retter med variasjoner av rå, røkt og speket fisk, et utvalg skalldyr og høykvalitets kaviar fra polske Antonius, som har fokus på dyrevelferd og etisk produksjon.


Sjømat er det gjennomgående temaet for sommerens meny på Eero.

Sommerlige smaker fra baren

Bak disken i Eeros cocktailbar har barsjef Pål Bagge Skar brukt våren godt. Sommerens drinker er perfeksjonerte og klare til å nytes på takterrassen. På menyen finner vi blant annet fem signaturdrinker inspirert av hendelser fra året Ambassadbygget først sto klart – 1959 Signatures.

Noe for enhver smak: Barbie, Blåmann, Quasimodo, Magic Johnson og The Grammy utgjør cocktailbarens 1959 Signatures.

I tillegg til signaturdrinkene finner du et stort utvalg fra kategoriene Martini Journey og Classics, samt et godt sortiment av øl, cider, bobler og alkoholfrie alternativer. På takterrassen blir det to utendørs barer med servering fra tappetårn og kjøleskap.

Kontinentalt innenfra og ut

Det er ikke bare på taket av Ambassaden du kan nyte utsøkt mat og drikke i sommer. Også på gateplan vil det bli uteservering, her fra husets brasserie Vinland.

Når Vinland åpner uteserveringen for lunsj og middag, utvides restaurantens kapasitet til nesten det dobbelte. Restaurantsjef Miklos Revai er full av forventninger til sommeren, og forteller at de har gjort flere grep for å kunne gi gjestene en ekstra god opplevelse.

Vinlands restaurantsjef Miklos Revai er full av forventning – når uteserveringen åpner blir restaurantens kapasitet nær doblet.
Vi har beholdt signaturrettene våre, men endret på noen små detaljer som vil gi en enda bedre smaksopplevelse, som for eksempel garnityret. Rettene på sommermenyen er delikate, freshe og perfekte for den varmere årstiden
Miklos Revai
Vinlands sommermeny vil du blant annet finne en deilig cæsarsalat der de klassiske krutongene er erstattet med sprø og luftig brioche.

Som brasseri med fransk kjøkkensjef og en av byens dypeste vinkjellere, vil ikke Vinland forvandles til en strandbar sommerstid, men beholde sitt dedikerte fokus på store smaksopplevelser fra både tallerken og glass.

Hjertelig velkommen til Eero og Vinland i sommer!

Eksterne lenker

Klikk her for å booke bord på Vinland Brasserie!
Klikk her for å booke bord på Eero!